fredag 4 september 2009

Äntligen tillbaka

Jaha, då har man fått vara utan internet i 2 dagar.. suck.. Har ingen aning om varför.. men nu kom min käre sambo på att man kan ju sätta i simkortet ifrån mobilen, i datorn... och vips så hade vi internet. Men vi får passa tiden då.. Dvs inte blogga så mycket.. :(

Ville bara meddela att Zebbe är frisk och tjurig.. Han längtar till skolan, vill inte vara hemma. Så på måndag får han gå tillbaka... Hans storasyster har också fått vara hemma hela veckan pga sjukdom.. Inte roligt när de blir friska och har energin tillbaka.. Men hellre hemma en dag för länge än för kort.

Skolsköterskan ringde för övrigt igår. Hon berättade att de hade haft möte i skolan med lärarna. Ang alla "specialbarn". Personalen har kommit fram till att Zebbe behöver så pass mycket omvårdnad, så de vill ha en personlig assistent till honom. Jag är glad att lärarna kom på det så snabbt. Det som irriterade mej mest var att skolsköterskan sa, att om man läser hans läkarintyg så förstår man ju at det är en assistent han behöver...

Hon fick läkarintygen i maj, hon, biträdande rektorn och jag satt i möte och diskuterade Zebbe. Hon borde ha förstått det då.. Inte nu när terminen redan börjat. Så nu jagar jag försäkringskassan för at komplettera vår ansökan..

Ha en trevlig helg allihop..

Kram

2 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Jamen, Mia hon kanske är en slow reader hon kanske skulle behöva en assistent. Du vet det är fler än man tror som skulle ha nytta av det.
Hoppas i alla fall att ni mår toppen hela gänget och även den lilla eller lille i magen.

Kram Lisa

Orchid sa...

Tänk att folk har så svårt att få ändan ur vagnen!
Lycka till!
Ingegerd